GRAF VON FABER CASTELL PERFECT PENCIL PLATINUM BLACK

 235,00

Referentie: 118568

GRAF VON FABER CASTELL PERFECT PENCIL PLATINUM BLACK

Het ultieme ontwerp in de historie van het potlood is zonder twijfel het “Perfect Pencil” van Graf von Faber-Castell. Prettig schrijven en tekenen met een potlood betekent dat de punt altijd scherp moet zijn, maar waar moet de puntenslijper dan worden gelaten? De beste plaats is, natuurlijk, precies daar waar het nodig is, geïntegreerd in het verlengstuk: tegelijkertijd wordt het potlood beschermd en kan het rustig gedragen worden in de borst- of binnenzak. De dop met geïntegreerde puntenslijper heeft een speciale plek in de collectie. Samen met de vervangbare gum zorgt dit potlood voor een perfecte ervaring: alles is altijd bij de hand of het nu gaat om schrijven, corrigeren of slijpen!
De houten potloden hebben een elegante rose gouden afwerking en hebben een vervangbare gum. De details zijn afgewerkt in rose verguld platina.
Het derde millennium, de tijd van de elektronische gegevensoverdracht, maakt ook de weg vrij voor een contrasterende trend – een terugkeer naar het schrijven, met de grondslag in de 19e eeuw. Het potlood, een natuurlijk symbool van understatement en veelzijdigheid, is de gewaardeerde fetisj van schrijvers en kunstenaars en vormt de leidraad van een complete reeks schrijfinstrumenten: “Graf von Faber-Castell”.
Nieuwe producten worden steeds toegevoegd aan deze prestigieuze lijn, met buitengewone houtsoorten en warme kleuren worden continu nieuwe accenten gelegd. Draai-potloden en balpennen, rollers en vulpennen – stuk voor stuk met een technische perfectie – en ook exclusieve bureauaccessoires maken onderdeel uit van de collectie.

Beschrijving

Referentie: 118568

Bijkomende informatie

Merk

Materiaal

Kleur

,

EAN code

4, 01E+12

Soort

Collectie

Perfect Pencil

ANDEREN BEKEKEN OOK

Gerelateerde producten